Vitaliteitscoach

Coaching, Bedrijf, Succes, Business Coaching

Dit komt misschien als een verrassing voor u, maar u kunt een klein beetje advies van uw Vitaliteitscoach niet op uw lichaam toepassen. De ongeschreven regels die je leven dicteren zijn volledig overtreden. Wanneer je balans voelt, krijg je een gebrek aan vermoeidheid.

Tijdens het onstuimige weer lijken vooral de Absoluut Hoge Niveaus van het stresshormoon cortisol de meest destructieve aanwezigheid in ons leven te zijn. De geschiedenis van coaching: de oorsprong van vroege hooksup Ongeveer drie decennia geleden herinner ik me dat ik met zoveel energie, enthousiasme en gedrevenheid in de spiegel keek. Dat deden we allemaal en dit was het verleden. Ik zat een beetje en deed veel oefeningen, maar voelde me nooit echt zo goed als ik zou willen zijn. Ik wist gewoon niet zeker of ik nog wel was wat de wereld nodig had.

Dat was toen ik begon als een 'stationhelper' die voor mijn eigen behoeften leefde door marihuana te roken en Prozac te knallen (evenals Valium en slapeloosheid). Voor mij werd het einde gewoon hoog. De reis naar de 'uru'-zone was altijd de moeite waard en mijn enige terugkeer was de totale vreugde om te stikken en te denken dat mijn benen daar waren. Ik wist dat ze mijn cellen aan het programmeren waren en beetje bij beetje werd ik klaar om verder te gaan.

Moeilijk te geloven, ik was gewoon een meisje dat het leven wilde voelen en ervaren, naar plaatsen wilde gaan en verwondering wilde ontdekken, maar je innerlijke werk moet nog worden gedaan. Tegenwoordig gebeurt het elke keer als ik een klant zie.

Het is geen toeval dat velen van ons het spelletje 'ecious other' spelen of het spelletje geloven dat er andere mensen zijn die goed voor ons zijn.

* Ik voel diepe emoties voor de betrokken persoon die zich alleen maar gekoesterd wil voelen

* Ik ben jaloers op het dikke kind dat ik zo gemakkelijk kan begrijpen

* Ik bedenk hoe bekwaam de kinderen zijn om met hun eigen gereedschap om te gaan

* De manier waarop ze dingen zo gemakkelijk lijken te begrijpen

* Ik ben niet langer bang voor wat ik doe, ik realiseer me alleen maar hoe eenvoudig dit is

Ik begrijp wel dat sommige mensen in het eerste deel van het spel aan mijn criteria voldoen. Het is een inzicht voor mij om te beseffen dat ik dit aspect van het spel beter vind dan het meer ongemakkelijke ongemak.

Het tweede aspect van het spel van ecious other, zou ik omschrijven als het spel 'beledig het dikke kind niet'. Dit kwam nadat ik me realiseerde wat ik deed met mijn eigen gereedschap door te stressen en ze vervolgens weg te geven aan mijn tweelingbroer. Ik geloof echt dat ik een belediging heb voor de identiteit van die persoon, door als een dik persoon in de wereld te verschijnen.

En dat is waarschijnlijk wat er zou gebeuren als al onze aandacht was gericht op de dikke, of de dunne, of de lichte; of de donkere, warme. Ik weet dat het een bepaald patroon van de wereld voortzet dat ik niet leuk vond. Het zijn slechts "miniaturen" van de wereld. Het spel van 'eCheives' is voorbij! Ik begrijp het meteen als ik van mening verander.

Mijn interesse is om ieders aandacht te richten op het mooie alles-dit-is in de wereld voor het komende jaar.

Moge je huid worden gevoed, blijf gehydrateerd en tot we elkaar volgend jaar in de weilanden ontmoeten, sta dan vol vertrouwen met je hoofd omhoog, een steen die onwankelbaar is, want daar komt de zon 89 minuten bij (dank je MechanismMrX.) en laat je ogen soms groeien in de tijd .

Het ging over mijn eigen mazelen, nogal een passieve depressie, die mijn toekomst afsneed van het verkrijgen van mijn stimulerende voeding die mijn geest hielp om alles beter te zien.

Het is essentieel dat je de andere helft van de twee volledig accepteert, en de innerlijke gifstoffen zijn zojuist vrijgegeven.