Hoe om te gaan met burn-out

 

Je weet dat je met een burn-out te maken hebt als andere technieken om met een burn-out om te gaan het hebben opgegeven, waardoor je hol zit en slechts vaag iets voelt van hernieuwde passie en enthousiasme voor het leven.

Burn-out komt vaak voor, hoewel het niet te vermijden is dat iemand sarcastische en bijtende opmerkingen en commentaren over je persoonlijkheid krijgt. In individuele sessies is het soms nodig om de cliënten te vragen zich vrijwillig uit te spreken over zichzelf, zodat de energie effectief kan worden vrijgemaakt om problemen aan te pakken. Mensen raken het vaakst in een burn-out als ze hun eigen manier van doen moeten verduren, als ze geconfronteerd worden met wat ze al jaren afwijzen, ondanks dat ze proberen betere manieren te vinden.

Wat is burn-out Burn-out is een emotionele toestand die het gevolg is van langdurige emotionele belasting. Het wordt ook veroorzaakt door fysieke en/of gedragsproblemen, met verlies van enthousiasme en motivatie.

Wanneer het burn-out effect een grote negatieve impact heeft op iemand, volg dan de stappen die het meest zullen doen om burn-out te verminderen.

Wat moet je doen als je op dit punt komt? Als je je al lange tijd burn-out voelt en in feite hebt aangeboden om het voor je klanten op te vangen, hoewel je het gevoel hebt kwetsbaar over te komen tegenover je klanten, heb je waarschijnlijk een sessie nodig om je te sterken en je helder van geest te houden, zodat je jezelf niet verder meesleept in slachtoffer-gevoelens. Hoewel, zoek professionele hulp als wat je je cliënten aanraadt ingaat tegen wat je dokter je aanraadt. Kanker doet dat vaak.

Verwacht niet dat je leven verbetert zonder een of meer sessies. Omdat genezing tijd en energie kost, is dat de tijd die je hebt om de rekeningen te betalen en je eigen ondersteunende leven voort te zetten. Je leven zal zich uitbreiden, wanneer je dat onverwachts en wanhopig nodig hebt om je eigenwaarde en kostbare energie in stand te houden.

Adem. Diep, volgeveerd en liefdevol ademen is een zekere levenslijn naar het huidige moment

Creëer of voel een gevoel van welbevinden, van 'ik ben OK', 'ik voel me goed', 'ik ben thuis', 'ik voel me goed', 'mijn energie is op', of iets anders dat goed voelt

Maak verbinding met de bron van je energie als een energetische lichaamsgewaarwording, met je voeten of tenen, wanneer je het nodig hebt om je AMAZING en levend te voelen

Laat elke weerstand los. Kan je niet en moet je niet?

Creëer je eigen gevoel van persoonlijke autoriteit. Wanneer je trouw je weg door het proces voelt, zal dat 'weten' je 'Begrepen'-mentaliteit geven, een prachtige verbinding met je eigen interne autoriteit en kracht.

Maak plannen om weer van het leven te gaan genieten. Stress in tijd en ruimte is in wezen destructief. Wanneer je je bewustzijn verschuift, verandert je hele waarneming.

Besteed aandacht aan je innerlijke stem en de signalen die ze je geeft, over de angst die aanwezig is. Voelt dit gevoel eng of licht, sterker, lichter, positief of negatief? Als het een gevoel van overlast is, waar wijzen de tekenen dan naar?

Gebruik uw verbeelding. Je hebt een heel arsenaal aan mogelijkheden, dus geef jezelf even de tijd om je te bevrijden van de andere mogelijkheden binnen de beperkte capaciteit van een gewone geest.

Hef bewust alle tegenslagen die je waarneemt, die nog niet erkend zijn binnen je zelfreflexieve denkgeest, zodat je 'gewoon kunt zijn' en kunt genieten van je tijd in deze levende-lichamen-ervaring. Je bent hier op deze planeet om te genieten en gelukkig en gezond en geliefd te zijn. Zoek de gevoelens die je in staat stellen om te voelen dat je te midden van wat er op dat moment ook gebeurt, die gevoelens kunt voelen.

Wees waakzaam wanneer je dingen waarneemt met een negatieve uitkomst, maar wees ook flexibel wanneer je andere mogelijkheden overweegt.