De coach

De Voedingscoach heeft een zekere mate van expertise in obesitas management, ziektepreventie en smaakontwikkeling.

Lees meer over de voedingsbehoeften van mensen met Diabetes type 2 of met het “metabool syndroom”. Lees over de betekenis van koolhydraten naast enkelvoudige suikers. Lees over voedingsmiddelen die relatief gezond en minder belerend kunnen zijn in termen van eiwitten en vezels.

Voedingsvoorlichting

De Voedingsconsulent heeft als voornaamste verantwoordelijkheid de persoon die hij begeleidt voor te lichten over voeding.

De Voedingsconsulent heeft expertise op verschillende gebieden van voeding.

De voedingsconsulent is deskundig op het gebied van voedingsadvies voor een programma om obesitas te beheersen.

De voedingsconsulent evalueert het dieet van de persoon en reikt strategie├źn aan om tot een gezond dieet te komen. Het doel van de voedingsconsulent is om alternatieve gereguleerde voedingsmiddelen te identificeren die mensen kunnen eten en gebruiken.

Lees meer over voedingsadvies. Lees quote over voedings counseling.

Gezondheidscoach/Counselor

De Health Coach/Counselor is primair verantwoordelijk voor het geven van gezondheidsvoorlichting en -advies. Hij kijkt naar de algemene behoeften van mensen en implementeert energiebesparend gedrag, dieet en fysieke activiteiten het.

De Health Coach/Counselor heeft expertise in een verscheidenheid van gezondheidsmanagement gebieden.De Health Coach/Counselor heeft expertise in preventie van obesitas, hartziekten, depressie en angst. De Health Coach/Counselor is altijd op zoek naar een oplossing of een uitgelezen kans om te helpen. Lees citaat over het gezondheidsgerelateerde werk dat de Health Coach doet. Lees citaat over het scala aan werkzaamheden.

De Health Coach/Counselor geeft voortdurend voorlichting aan mensen over hun gezondheidstoestand. Hij zoekt naar oplossingen die het mensen uiteindelijk gemakkelijker maken om gezond te blijven. De Health Coach/Counselor legt zijn bevindingen voor aan zijn werkgever. Lees citaat over de branche van het werk dat de Health Coach doet. Lees citaat over de voordelen van de Health Coach/Counselor.

Kindergezondheidscoach/Counselor

De Kindergezondheidscoach helpt mensen hun gezondheid te verbeteren door hen te overtuigen hun gedrag te veranderen en gezondere, meer natuurlijke methodes te gebruiken om voedsel te bereiden en te bewaren.

De Kindergezondheidscoach/Counselor hanteert, ontwikkelt en ondersteunt een geïntegreerde aanpak van gezondheidsbevordering bij kinderen. Hij geeft voorlichting over preventie door mensen bewust te maken van het ongepaste gebruik van sommige marketingtechnieken. Dit soort gedrag kan schadelijk zijn voor kinderen. Lees meer over de Kindergezondheidscoach/Counselor. Laat een reactie achter over de Kindergezondheidscoach/Counselor. Lees meer over de Kindergezondheidscoach/Counselor. Laat een reactie achter over de Kindergezondheidscoach/Counselor. Lees meer over Kindergezondheidscoach/Counselor.

Leefstijlcoach

De leefstijlcoach is een peer-to-peer coach die mensen helpt bij het veranderen van gewoontegedrag dat leidt tot een slechte gezondheid.

De Leefstijlcoach streeft als peer to peer coach naar gedragsverandering, verandering van leefstijl etc.

De Leefstijlcoach onderhoudt iemands sociale netwerk en biedt ondersteuning en expertise voor activiteiten die in de vrije tijd worden ondernomen.

De Leefstijlcoach heeft een zekere mate van deskundigheid op het gebied van eetstoornissen, gewichtsbeheersing, gewichtsverlies en behandeling van gewichtsverlies.

De leefstijlcoach heeft deskundigheid op het gebied van eetstoornissen.

De Leefstijlcoach heeft deskundigheid op het gebied van gedragsbehandeling, ernstige preventie van gezondheidsproblemen bij kinderen, en gewichtsbeheersing. Lees meer over de Leefstijlcoach.

Keynote Spreker

De keynote spreker is de Lead Personal Trainer van The Mile Capital. De keynote speaker is verantwoordelijk voor het opleiden van bestaande en nieuwe medewerkers over training, coaching en ook SSMB. De rol van deze persoon omvat het coachen van de atleten, instructie presentaties, teambuilding en nieuws updates. De keynote speaker overlegt met de Athletic Trainer over elke sport en de activiteiten die de atleet elke dag ondergaat. Lees meer over een Keynote Speaker van The Premier Fitness Base.

Fotograaf

De fotograaf van de Monticello YMCA, Stephanie Robinson, werkt al meer dan 8 jaar voor The Mile Capital. Zij documenteert diensten, evenementen, wedstrijden en mogelijkheden voor vrouwen van alle leeftijden. We houden ervan om Stephanie op te nemen in ons Youtube-kanaal om haar foto’s te laten zien. Lees meer over wie Stephanie is.

Bouwen

Een fotoset van geselecteerde nummers op individuele speler-kaart sets uit het 2016~2017 seizoen. Sommige van de nummers zijn in het 3×3 Vierkant formaat en sommige zijn 3×3 Gelijnd.